HAPPY TIME

waar een hond echt hond mag zijn!

Kennismaking. 

Uiteraard is het van belang dat zowel baas en hond weten waar ze aan toe zijn voor ze in zee gaan met Happy Time. Daarom vindt er vooraf altijd een intake gesprek plaats. Op die manier kunnen we met elkaar kennismaken en kijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

 

Na de intake maken we een afspraak voor een proefwandeling. Tijdens de proefwandeling begeleiden we uw hond/honden in het kennismaken met de roedel en kijken wij goed naar het karakter van uw hond/honden. Na de proefwandeling bespreken we met u hoe het gegaan is en zult u van de eerste dag wat foto's ontvangen.                                                                                                     


Op pad met Happy Time. 

Hondenuitlaatservice Happy Time heeft sinds augustus 2019 een samenwerking met hondenschool Zoete Lieve. Aan de meerheuvel weg bij het engelenmeer hebben we een waar hondenparadijs gecreëerd. De honden kunnen op een afgezet stuk weide en een strook met wildbegroeiing veilig spelen. Er is voor de honden die dat fijn vinden ook de mogelijkheid tot zwemmen. De honden kunnen zich hier helemaal uitleven. Iedere wandeling duurt ALTIJD minimaal 1 uur. Wandelingen kunnen langer duren u kunt er altijd op rekenen dat de honden minimaal een vol uur zich kunnen uitleven. Met uitzondering van extreem warm/koud onverantwoord weer, maar dit gaat dan altijd in overleg.

De bussen.

De bussen zijn allemaal ingebouwd met een profesioneel en op maat gemaakt hokkensysteem. In iedere bus zitten 8 hokken. Verder zijn de bussen voorzien van een elektrische dakventilatie. Deze zorgen ervoor dat de bussen op temperatuur blijven en de honden altijd frisse lucht hebben. 


In de bussen zijn tevens ook ehbo kitjes en brandblussers aanwezig.