HAPPY TIME

waar een hond echt hond mag zijn!

Recensies 

Gastenboek

Gerrie Verhoof
03-08-20 13:24:34
Onze Australian shepherd Fritz heeft veel energie en hij gaat al ruim 6 jaar mee met Samanta en Tim. Ze zijn zorgzaam en erg lief voor Fritz. Ook gaat hij regelmatig een weekend logeren of in de vakanties naar hun gezin. Hij krijgt dan veel knuffels van Ava. Frits gaat graag mee en heeft het goed naar zijn zin. Alles is bespreekbaar en ook met wisselingen is flexibiliteit altijd aanwezig.
Ook geven ze advies als Fritz iets heeft en dan is er ook veel expertise bij Tim en Sam.
Heel blij dat hij mee gaat. Echt een aanrader.
Katrijn van Weegberg
05-07-20 10:48:26
Vertrouwd, flexibel en echte roedel leiders, dat zijn Sam en Tim!
Lodewijk (10 jaar) gaat al ruim 5 jaar met ze mee en geniet daar iedere wandeling zichtbaar van! Sam en Tim leveren ook maatwerk en hebben me bijvoorbeeld fantastisch geholpen met Lodewijks revalidatie na een zware operatie. Ik kan Happy Time aan iedereen aanbevelen en gun het iedere hond!
Brechtje Vervoordeldonk
24-03-20 19:41:48
Vanaf het begin voelde het al vertrouwd om boyd mee te geven aan Tim en samantha. Echte dierenvrienden zijn het. Wat ook heel fijn is is dat ze erg flexibel zijn.
Boyd komt altijd helemaal tevreden en moe terug goed teken :-)
Dank je voor de goede zorgen !
Jolanda vd Ven-Meubermans
23-03-20 09:02:58
Hoi Tim en Samantha! Jigs is altijd zo blij om met zijn vriendjes te rennen en spelen! Fijn dat ik altijd op jullie kan rekenen. Op onverwachte dagen en op vakanties. Fijn dat jullie zo flexibel kunnen zijn, want dat is wel wat wij zoeken met ons werk.

Dank je wel!! knuffels
B Tier
22-03-20 23:12:09
1 van Tim en Sam's eerste klanten en we zouden geen andere uitlaatservice meer willen. Hun drive en toewijding voor alle hondjes in "hun roedel" is hartverwarmend. Altijd bereid voor opvang en denken graag met ons mee.
Ons hondje kan niet meer zonder zijn maatjes en gaat een paar keer in de week mee.
Wij zijn super blij met Tim en Samantha.
LY
Tonen: 5  10