HAPPY TIME

waar een hond echt hond mag zijn!

Kennismaking. 

Uiteraard is het van belang dat zowel baas en hond weten waar ze aan toe zijn voor ze in zee gaan met Happy Time. Daarom vindt er vooraf altijd een intake gesprek plaats. Op die manier kunnen we met elkaar kennismaken en kijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

 

Na de intake maken we een afspraak voor een proefwandeling. Tijdens de proefwandeling begeleiden we uw hond/honden in het kennismaken met de roedel en kijken wij goed naar het karakter van uw hond/honden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Op pad met Happy Time. 

Bij hondenuitlaatservice Happy Time hebben we 2 verschillende manieren van werken. De boswandelingen en het speelplezier op onze eigen speelweide. Als we met de honden het bos ingaan maken we graag gebruik van de Vughtse heide, een prachtig en uitgestrekt wandelgebied. Dit gebied is voorzien van een uitdagend landschap en voldoende schoon en stromend water.


Naast de boswandelingen gaan we graag naar ons eigen terrein. Onze in Cromvoirt gelegen speelweide bedraagt 10.000 vierkante meter. Er zijn een bosrand, zandbak, meerdere zwembadjes en speeltoestellen aanwezig. Het terrein is volledig omheind met hekwerk van 1,60m en uitsluitend voor ons beschikbaar. Hierdoor kunnen de honden veilig en ongestoord hun gang gaan.

De bussen.

De bussen zijn allemaal ingebouwd met een profesioneel en op maat gemaakt hokkensysteem. In iedere bus zitten 8 hokken. Verder zijn de bussen voorzien van een elektrische dakventilatie. Deze zorgen ervoor dat de bussen op temperatuur blijven en de honden altijd frisse lucht hebben. 


In de bussen zijn tevens ook ehbo kitjes en brandblussers aanwezig.